Sommar

Så kom ”äntligen” sommarvärmen, typ en vecka för tidigt anser jag, eftersom det är först nästa vecka som jag går på semester. Så just nu är det för varmt på jobbet, men får väl överleva de tre dagar som är kvar.

Till helgen ska det nog bli storstädat, så det är rent å fint när jag får besök, för på måndag åker jag ju till Skåne och då är det lite svårt att städa hemma. Får hoppas att allt är bra med min mor tills jag kommer ner, verkar ju vara lite problematiskt just nu.

Å nu är det mindre än två veckor kvar tills det är dags för trevligt besök. Hoppas på bra väder och att det går att hitta på lite roliga saker.

Cyklade till jobbet idag, får se om jag orkar cykla fler gånger den här veckan. Får hoppas det ger resultat med.

Osammanhängande som vanligt, men ni tappra som läser klarar nog säkert av att förstå ;)