Om ensamhet

9 dagar, så lång tid är det kvar tills Jossie kommer hem, igen. Nu är det ju visserligen bara tre veckors frånvaro, och inte 4 månader som förra resan. Ska bli så skönt att kunna kramas när man vill, och inte behöva stå ut med digital kommunikation.

På andra plan är det bättre, igår var farsans sida av familjen här och vi lagade lax i ugn med färskpotatis och romsås. En mycket lättlagad rätt, som var mycket uppskattad. På kvällen blev det att spela lite hos syster, tillsammans med hennes sambo samt lillbrorsan. Det spel som gällde för kvällen var Carcassonne och det slutade rätt bra för min del, då jag vann två omgångar och kom tvåa i den tredje och sista.

Några bilder från våran Londonresa kommer nedan. Resan var trevlig, även om det kanske kan ha varit lite mycket butiksbesök och lite för lite turistfällor som besöktes. Fanns alldeles för mycket saker vi ville göra, och alldeles för lite saker vi hann med. Nästa resa får vi göra upp ett tidsschema: 1 timme shopping, 1 timme Madame Tussauds, 1 timme Harry Potter-museum, 1 timme musikal, 1 timme … …

Som det var nu, gick vi längs med River Thames från Tower of London till Westminster en dag. Sedan var vi och besökte Natural History Museum, Camden Market, Olympic Park (tittade på den från utanför avspärrningarna åtminstone) och ett lagom stort köpcenter i Stratford.