Long time no write ;)

Nu var det länge sedan jag skrev något. Haft två veckor semester, första veckan spenderades i Skåne, väldigt slappt, mycket på att mamma inte kunde röra så mycket på sig på grund av att hon fick ont i ryggen. Så det blev rätt mycket att sitta vid datorn och en del läst.
Blev bara bad en gång, dumma som vi var tog vi inte med badkläder första vändan till stranden. Visserligen besökte vi ”fel” strand först, den med en grön sörja istället för vatten.

Andra veckan hade jag besök, kanske inte det roligaste vädret, men vi lyckades hitta på aktiviteter så vi inte var uttråkade iaf. En sväng på IKEA, en sväng ner på stan, besök på Motala motormuseum med efterföljande mat på Thai Coconut, fika hos pappa i Norrköping å lite så.

Just nu sitter jag mest å räknar dagar tills det är dags att få träffa henne igen (32), timmar går inte att räkna, då vi inte vet när det blir. Saknar dig! Kom hit nu!

Annars lever livet som vanligt, Johan behöver slavarbetare, jag försöker gå ner lite i vikt (lyckas väl inte så där bra, dumt med semester).