Dåligt med bloggande

Hej, nu har det varit dåligt med uppdateringar här. Två månader sen förra inlägget… Fy på mig.

Livet lever väl som vanligt, överlevde jul och nyår den här gången med. Jul var som vanligt i Norrköping och var lika trevlig som vanligt. Syster skötte tomterollen mycket bra, även om man funderade på om det var Sverker Olofsson eller så. ”Svart omslagspapper, ska det vara så?”

Nyår: Helt underbar, endast jag och Jossie, och en hel mängd med god mat: Skagentoast, mozarellatäckt fläskfilé med klyftpotatis och rödvinssås och till efterrätt vit chokladpannacotta med mosade hallon. Enda nackdelen var nog att det råkade bli för lite gelatin i pannacottan (jag tar på mig ansvaret för den fadäsen, skrev ihop två recept och läste nog fel på en rad eller två), men smaken var det absolut inget fel på.

På det politiska planet så har jag inte varit så aktiv (när har jag någonsin varit det?), men har i alla fall lyckats rösta i Piratpartiets primärval. Det verkar även som om de föreslagna EU-kommissionärerna  (åtminstone några, har åsikter som delvis är vettiga.

Hade för övrigt tänkt att åka ner till Barcelona igen i veckan som kommer, men jag och Jossie kom fram till att även om flygbiljetterna gick på totalt 20 kr, skulle det bli för dyrt ändå med hotell och andra omkostnader. Hoppas verkligen att hon får tag på något bättre rum snart, så att jag kan komma och hälsa på utan att vi behöver ta in på hotell. Samt förstås att Ryanair tar och släpper lite nya biljetter till lågt pris.