Vår, flytt och överraskningar

Så har då våren kommit igen, snön har smält, gatorna börjar bli fria från grus och motorcyklarna har hittat ut igen. Vädret är lite lagom varierande dock, igår 4 grader, mulet och snålblåst. Idag strålande sol, just nu 8 grader (lär bli varmare om nån timme), dock ungefär lika blåsigt som igår. Nu när jag tittar ut ser jag i alla fall en citronfjäril fladdra omkring nere på gården.

Flyttandet är ju klart sedan länge, tyvärr är dock inte allt i lägenheten på plats ännu, har tre lådor kvar att tömma, samt några kassar. Och sedan allt småplock som måste donas med. Fundera på vad som kan tänkas behöva införskaffas, ny säng bör nog köpas snart, oavsett om det blir en ny 140 cm, eller 2*90 cm. Sedan skulle nog det kunna vara lämpligt med ett köksbord som är lite mer anpassat för storleken på köket. Behövs det kanske ett större matbord som kan stå i vardagsrummet, ny soffa, balkongmöbler, etc. Gardiner vet jag att jag måste fixa snart iaf, och kanske ta reda på vad det kostar att byta ut persiennen i sovrummet.

Varit ovanligt social i helgen (läs varit å druckit öl två gånger på lika många dagar). Först hemma hos Johan i fredags, lagade lite mat, drack ett par öl och satt i sofforna och snackade. Igår blev det att gå ut till De Klomp med Emilia, drack ett par öl och snackade, därefter en promenad upp längs Ågatan och visa på de olika uteställena i stan, och sedan avslutades kvällen med en halv fotsmacka på Subway.

Har kommit underfund med att det ibland kan vara bra att gå genom flyttkartonger man haft med sig sedan någon gång för länge sedan, hittade nämligen ett oanvänt duschdraperi i en låda. Perfekt, tyckte jag, då jag funderat på att köpa ett nytt, eftersom mitt gamla började se mindre fräscht ut. Men nu ska jag nog se om jag kan lyckas flytta över min lilla bokhylla till andra sidan vardagsrummet och fylla den med lite skit.

Nu är det 18 dagar, 22 timmar och 45 minuter tills jag är i Barcelona igen. Hoppas på en mycket trevlig vistelse.