Regn, aska och plugg

Så sitter man här igen då (som om det skulle vara något nytt att jag använder min dator ;) ). Regnet öser ner och jag funderar på varför jag inte kom ihåg att handla igår kväll. Får väl gå och testa om närlivsbutiken har ätbar föda senare, om det inte kommer en lucka i skyfallet.

Läser sedan på dn.se att det är askvarning i södra delarna av kontinenten, vilken ser ut att sträcka sig in över Italien lagom till på måndag (prognosen är bara till imorgon, men ändå). Intressant detta med hur mycket problem det blir med våran moderna livsstil, kan inte någon uppfinna flygplan som är mindre beroende av fossila bränslen och okänsliga för aska. ;)

Får hoppas att det inte blir något kaos när jag ska ner till Barcelona nästa gång, för då snor jag ett flygplan och sticker. ;)

Men sluta oroa sig för det kanske och istället skriva klart mitt bloggprojekt, har kommit så långt att det går att läsa inlägg och skriva kommentarer. Nu ska jag väl bara lyckas få till så jag kan skriva inlägg med. Därefter kommer allt bråkande med stilmallarna, som ser rent ut sagt hemska ut nu.