Höst igen

Så var hösten åter i full gång, så mycket löv och kastanjer på min ordinarie väg till bussen att jag väljer annan väg för närvarande, får se om någon kommer och sopar/skottar vägen snart. Har visst fyllt år igen, hittills har jag fått två trisslotter (ingen vinst) av Siv, samt en badhandduk och plånbok av min älskade Jossie. Vet väl med mig att jag ska få några mer presenter, även om det är en jag saknar väldigt mycket, den från mamma. Fattar inte riktigt att hon inte finns längre, annat än i minnet.

På den trevligare sidan, imorgon är det restaurangbesök med syskonen och fira oss, och på lördag är det bör det iväg till Norrköping för konsert med Sabaton. Enda nackdelen är väl att Jossie inte gillar sådan musik och kommer stanna hemma istället.

Har nog en hel del mer att skriva om, får se om jag orkar det någon dag.