Till Paris

Nu så var man sambo <3, sedan en månad tillbaka. Så underbart att kunna umgås med Jossie varje dag (förutom när hon får för sig att rymma till England, Boden eller någon annanstans ;) ). Lägenheten börjar iallafall se beboelig ut nu. Det mesta är på plats, nya möbler är till största delen inhandlade, enda problemet är väl att det finns lite dåligt med lagringsutrymmen i lägenheten, kommer nog behöva köpa en garderob till snart. Samt då nytt skrivbord till mig, ett skåp eller motsvarande till köket, hallmöbel med mera.

Men nog om tråkiga sysslor, för på måndag bär det av till Paris! Blir att stiga upp ungefär två timmar innan vi går och lägger oss för att hinna med flygbussen dock. Varför måste Ryanair envisas med att ha alla flyg från Skavsta innan kl 7 på morgonen? Sedan blir det väl att besöka lite standard-turistfällor av typen Eiffeltornet, Notre Dame, Louvren med mera.