Ensamt …

är det när man helt plötsligt får ett distansförhållande igen, efter att ha varit sambo i nästan ett år. Visserligen är det ju bara bara en termin, innan hon kommer hem igen, min älskade Josefine.

Var riktigt trevligt att komma ner till Paris och hälsa på, även om två hela dagar var lite för kort. Men vi hann med en del åtminstone: shoppa lite (sic!); gå till Eiffeltornet (som hade stängt toppen, så vi åkte inte upp); besöka Sacre Coeur (vilken utsikt det är där uppe på kullen); gå förbi Moulin Rouge (på dagtid, så var lite tråkigt); samt besöka Notre-Dame.

Nu är det nästan sex veckor kvar innan vi träffas nästa gång, så länge… Fast då blir det här i Linköping, och nästan en hel vecka.

För övrigt har jag lite funderingar på om ”After Work” är menat att hålla på till kl 04. Men trevligt var det, även om jag var aningen seg dagen efter.

Måste för övrigt säga att jag helt klart gillade servicen på Air France bättre än vissa andra flygbolag jag transporterat mig med.