På fredagskvällen bubblar…

… det i blodet… Eller kanske inte riktigt. Sitter och slöar mest just nu. Alldeles för seg för att vara sammanhängande, så försök tolka vad jag vill skriva snarare än vad jag skriver.

Är nog inte skapt för kontorsarbete på formen 07.30-16.30, kommer i säng alldeles för sent och är alldeles för seg på jobbet. Händer lite på jobbet, en kund har hållit på och på egen hand systemtestat säkerhetsdatabladsmodulen och hittat en del felaktigheter, både medvetna och rena buggar. Men vi är bara tacksamma, bortsett från att det blir en hel del diskussioner om hur man ska hantera olika varianter.

På det personliga planet händer väl inte några särskilt omvälvande saker. Saknar fortfarande Jossie, som kanske kommer hit om någon vecka, beroende på vad hon bestämmer sig för när det gäller utlandsresa.

Har för övrigt fått hem soffan nu, helt klart acceptabel, och känns större än min gamla, vilket den nog antagligen är.

Imorgon ska det bli mat och öl med Johan, borde nog ta och dona en del på dagen, kanske handla lite mat också, såvida vi inte bestämmer oss för att gå ut och äta.

Sedan sitter jag och funderar på hur jag kan få fram 12000 lite snabbt, utan att låna eller råna någon. Råkade nämligen se en kampanj där man fick ett batterigrepp nästan gratis om man köpte sig en Canon 500D med objektiv.

Men nu kanske man borde fundera på att krama en kudde i brist på annat att krama.

Comments are closed.