Ensam igen

Så hade man blivit av med det trevliga sällskap man haft de senaste dagarna, får försöka se om det finns några billiga biljetter söderut snart. Visserligen var det ju ett par dagar sedan som hon åkte iväg till England, men först nu som jag börjar bli tillräckligt pigg för att orka blogga. Dumma flygbuss som gjorde att man fick gå upp strax innan man gick och lade sig.

På jobbet är väl det mesta som vanligt, haft lite problem med några nya kemikalier som inte riktigt vill stämma överens med tillgängliga data och så. Har lite ont i ryggen just nu, vet inte om det beror på jobbet, mig eller något annat dumt.

Innebandy idag iaf, så får se om det kanske hjälper att få ordning på ryggen. Borde nog försöka ta och komma igång med lite mer träning med, särskilt nu när jag är student och kan få lite rabatt på det hela.

Frågan är om hösten kommer att återgå till att bli ”normal” snart, de hotar ju med att det kanske ska snöa här på fredag. Annars brukar ju första snön sällan komma innan november.

Har beställt nytt tangentbord/mus från Dustin idag, med studentrabatt, känns lite konstigt. ;) Får hoppas att jag blir nöjd med det nu. Gamla tangentbordet och musen började bli just lite gamla (och trasiga).

På politikfronten händer det väl inte mycket, man tror sig ana att kanske någon politiker har något vettigt att säga, men det visar sig ändå bara vara luftslott. Nu bör väl snart FRA-lagen klubbas och många svenskar riskerar bli avlyssnade, registrerade och kanske får problem på grund av det. Det senare är lite svårt att förutse just nu, men frågan är väl om det inte redan sker.

Comments are closed.